Neuvoja ja vastauksia OP Paketti -tiimiltä

Voinko yhdistää OP Paketin muihin taustajärjestelmiin?

OP Paketille on tarjolla avoimet rajapinnat (API), joiden avulla haluttu tieto voidaan helposti siirtää myös taustajärjestelmiin. OP Paketin avulla voit myös toteuttaa erilaisia tilauksen kuljetusstatukseen liittyviä toimintoja ja logiikoita useiden kuljetusyhtiöiden osalta yhdellä kehitystyöpanostuksella.

OP Paketti on rakennettu yhteistyössä Shipfunk Oyn kanssa. Löydät lisätietoa avoimista API-rajapinnoista täältä, rajapinnat ovat vastaavat kuin OP Paketilla.

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee päivittäin kello 6.00–23.00.

Ota yhteyttä chatissa tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@op-paketti.fi

Mikä on OP Paketti?

OP Paketti on verraton työkalu hallita verkko­kaupan logistiikan koko toimitus­ketjua. Palvelu kokoaa yhteen eri kuljetus­sopimukset ja integroituu saumattomasti verkko­kauppa-alustaasi.

Tarjoa valinnanvaraa

Esitä kaikki toimitusvaihtoehdot ostoskorissa. Palvelu näyttää tarkat toimitusaika-arviot ja hintatiedot. Anna kuluttajalle tarkkaa tietoa toimituksesta ja viesti hänelle kuljetuksen aikana.

Maksa lähetysperusteisesti

Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai määrä­aikaisia sopimuksia! Maksat lähetyksestä kuljetusyhtiön perimän lähetyskohtaisen toimitushinnan ja transaktiokulun

Vinkkejä ja neuvoja kauppiaille