Neuvoja ja vastauksia OP Paketti -tiimiltä

Onko OP Paketti saatavilla minun verkkokauppaani?

Huom! OP Paketin tekninen toimittaja on yhteistyökumppanimme Shipfunk Oy, tästä syystä materiaalissa puhutaan palvelusta ja lisäosista muodossa OP Paketti / Shipfunk. Verkkokauppa-alustojen lisäosat sekä rajapinnat kulkevat nimellä Shipfunk, mutta logistiikkahallinnan työkalu on OP Paketti.

OP Paketti -lisäosa on saatavilla ilmaiseksi Shopify, WooCommerce, Vilkas, Magento 1 ja Magento 2 verkkokauppa-alustoihin. Shopify -lisäosa vaatii Shopify -alustasta maksullisen version.

Jos verkkokauppasi ei ole yllämainitussa listassa katso täältä lisätietoa.

Illustration

Etkö löytänyt etsimääsi? Kotimainen asiakaspalvelu palvelee päivittäin kello 6.00–23.00.

Ota yhteyttä chatissa tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@op-paketti.fi

Mikä on OP Paketti?

OP Paketti on verraton työkalu hallita verkko­kaupan logistiikan koko toimitus­ketjua. Palvelu kokoaa yhteen eri kuljetus­sopimukset ja integroituu saumattomasti verkko­kauppa-alustaasi.

Tarjoa valinnanvaraa

Esitä kaikki toimitusvaihtoehdot ostoskorissa. Palvelu näyttää tarkat toimitusaika-arviot ja hintatiedot. Anna kuluttajalle tarkkaa tietoa toimituksesta ja viesti hänelle kuljetuksen aikana.

Maksa lähetysperusteisesti

Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai määrä­aikaisia sopimuksia! Maksat lähetyksestä kuljetusyhtiön perimän lähetyskohtaisen toimitushinnan ja transaktiokulun

Vinkkejä ja neuvoja kauppiaille